Dagens inspirationsbild ♥


Kalas!

Idag fyller min lilasyster 13 år och även min mormor fyller år. Så släkten ska komma hem till oss. Och vi ska äta lite god mat och göra andra roliga saker. Till min syster köpte jag ett armband och en justin beber tröja(blä). Dock älskar hon justin. x)
Ha det bra vi hörs senare ikväll :)
 
Bild på mig och ewwe, tagen för ett år sen typ. :P

Dagens inspirationsbild ♥


Dagens inspirationsbild ♥


Ginatricot!


Dagens inspirationsbild ♥


Hår-pennor!

Lånade caty's bild. Hon är sjukt awesome. <3
Funderar start på att köpa hem 3stycken i alla färgerna

Onepiece <3

Jag fyller år om typ 5 veckor och jag har redan börjat fundera på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Jag tror jag har kommit fram till att jag önskar mig en Onepiece. (av mamma)
Vet dock inte vilken färg jag ska välja :S funderar på 3 färger. Corall, Yellow eller pink.


Dagens inspirationsbild ♥


miss you


new in

Idag när jag var och handlade med min mamma fick 2 små saker förlja med mig hem. Båda 2 kommer från ginatricot och är köpta på rean. Det var sjukt billigt köpte båda för 40:- 
 

coca cola <3


zoo

Idag har jag och min familj varigt på zoo i danmark. Så här är lite bilder från dagen :)
 
Jag och min syster, dock ser jag lite drågad ut ;)

Dagens inspirationsbild ♥


True blood.

För en vecka sen började jag titta på en serie som heter "True blood". Har tittat klart på första säsongen och tänkte börja titta på nästa nu. Det är en vampyr serie som jag tycker är riktigt bra.Tänkte bara komma med ett litet tips var jag brukar titta på mina serier. Hemsidan heter "http://watchseries.eu" och där finns alla serier man kan tänka sig. Tänkte göra ett inlägg om mina favorit serier. Dock är jag en sådan person som tittar på 2säsonger sen slutar jag för det blir tråkigt.
 
 

Dagens inspo


Nya solisar ;)

För en vecka sedan köpte jag nya solglasögon. Har dock inte hunnit inviga dom än för det har inte varigt speciellt fint väder. Känns inte som det är sommar. Saknar sol och värme. 
 
Glitter 99:-

Dagens inspirationsbild i<3


Dagens inspirationsbild ♥